Transport

Wij staan voor klantgerichte oplossingen en een flexibele instelling!

Wij transporteren door Europa en specialiseren ons in transport van met name poeder en korrel-vormige producten. Onze focus binnen Europa ligt op Scandinavië, Duitsland en Frankrijk.

Bekijk hieronder de verschillende transportmogelijkheden.

De verschillende mogelijkheden

Intermodaal

Onze specialiteit op het gebied van inter-modaal transport is het transport van en naar Scandinavië, voornamelijk Noorwegen en Zweden. Wij zorgen voor een op maat gemaakte planning per klant. Wij beschikken over een lokale vestiging in Gotenburg en eigen trucking die lokaal aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat wij flexibel zijn en een snelle leadtime kunnen garanderen. Daarnaast beschikken wij over drukbulkcontainers met een capaciteit van 53 m³.

Bulktransport

Wij kenmerken ons door ervaringsvolle chauffeurs met know how van de producten die vervoerd worden. Wij beschikken over een modern wagenpark en hebben jarenlange ervaring binnen de transportwereld. Wij staan bekend om onze leverbetrouwbaarheid door onze efficiënte planning. Binnen W.G. Salari beschikken wij over moderne communicatiemiddelen denk bijvoorbeeld aan een track en trace systeem.

Vacuumbulk

Tot onze logistieke mogelijkheden behoren ook een aantal eigen vacuümauto’s die bemand worden door gekwalificeerde chauffeurs. Wij beschikken over 62 m³ vacuumbulks met vele appendages. Specifieke klantwensen (ad-hoc opdrachten) zijn altijd bespreekbaar en zullen wij ook verwezenlijken indien dit technisch mogelijk is. Daarnaast zijn wij in staat middels onze afdeling producthandling het verdere proces na de vacuümactie van u over te nemen.

Stukgoed

U kunt W.G. Salari ook inschakelen voor uw stukgoedtransport. Wij hebben de mogelijkheden om te transporteren binnen Europa en houden ons daarbij aan de recente Europese regelgeving. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met onze logistieke ideeën en oplossingen om een voor u optimale situatie te bereiken.