W.G. Salari, uw logistiek expert!

Diensten

Onze core-business is transport maar wij kunnen u meer bieden dan alleen transport van A naar B. Wij verzorgen tevens logistieke diensten in de breedste zin van het woord, van expeditie- tot warehouse gerelateerde activiteiten. Daarnaast is value added logistics onderdeel van ons dienstenpakket. Ons dienstenpakket bestaat uit de volgende vier hoofdonderdelen; Transport, Warehousing, Cleaning en Rental.

Transport


Wij transporteren door Europa en specialiseren ons in transport van met name poeder en korrel-vormige producten. Onze focus binnen Europa ligt op Scandinavië, Duitsland en Frankrijk. Wij staan voor klantgerichte oplossingen en een flexibele instelling.

Dit realiseren wij door verschillende vormen van transport aan te bieden teweten:

  • Inter-modaal
  • Bulktransport
  • Vacuumbulk transport
  • Stukgoed

Lees meer…

Warehousing


Onze warehouse activiteiten kunnen wij naadloos laten aansluiten op onze transportactiviteiten, waardoor wij uw logistieke proces uit handen kunnen nemen en u kunnen ontzorgen. Ook bij warehousing staat service en klantgerichtheid voorop, speciale wensen zullen wij altijd proberen te verwezenlijken, zo behoort het verhuren van opslagruimte, het verzorgen van douane documenten en expeditiewerkzaamheden tot de mogelijkheden.

Lees meer…

Cleaning


Wij zijn gecertificeerd voor bulk- en tankcleaning (geen ADR). Cleaning ten behoeve van GMP transport is ook mogelijk bij W.G. Salari, Wij kunnen de inwendige reiniging en desinfectie van bulkopleggers en tankopleggers verzorgen.

Wij beschikken over 3 moderne en snelle reinigingsstraten welke volledig overdekt zijn. Daarnaast geven wij standaard een European Cleaning Document (ECD).

Onze cleaning service staat op de volgende tijden voor u klaar:
– Maandag – Vrijdag:
07:00 – 21:00.
– Zaterdag:
07:00 – 12:00.

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over onze cleaningservice? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lees meer…

Rental


Verspreid over verschillende locaties in Sittard beschikt W.G. Salari over ruim 95.000m² multifunctionele verwarmde en niet verwarmde bedrijfs- en opslagruimte. Goed bereikbaar via de A2 en N297, loadingdocks, vrije hoogte vanaf 8 meter. Deelverhuur mogelijk vanaf 2000 m².

Heftruck- en handling werkzaamheden zoals ook het transport naar de opslag kunnen wij geheel voor onze opdrachtgevers verzorgen. Ook hebben wij verschillende bedrijfspanden te huur. Bovenstaand pand bevindt zich op de Nusterweg te Sittard.

Lees meer…