Over W.G. Salari

W.G. Salari is hedensdaags een moderne en vooruitstrevende organisatie welke transport verzorgt door heel Europa

Van oudsher zit het ondernemersbloed bij de familie Salari in de genen. W.G. Salari is een familiebedrijf dat in 1936 te Utrecht is opgericht en op dit moment reeds wordt gerund door de derde generatie.

De onderneming heeft sindsdien een continue groei doorgemaakt. Waar onze firma begon als een kleine transporteur, is het uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener die internationaal opereert voor, en in samenwerking met toonaangevende klanten op het gebied van onder andere petrochemie.

W.G. Salari is hedensdaags een moderne en vooruitstrevende organisatie welke transport verzorgt door heel Europa, met momenteel een sterke focus op Scandinavie, Duitsland en Frankrijk. Wij zijn gespecialiseerd in wegtransport en intermodaal transport van droge poeder- en korrelvormige producten.

Naast transport verzorgen wij een breed logistiek dienstenpakket in zowel Sittard (NL) als in Geel (B), waarbij er op beide locaties diverse opslagcapaciteiten zijn, waaronder het verhuur van warehousing en silo-opslag.

Ook oriënteren wij ons sterk naar de uitbreiding van onze organisatie in het buitenland. Dit uit zich door bedrijfsactiviteiten in onder andere Goteborg (S) en Selfkant (D).

Onze diensten

Onze core-business is transport maar wij kunnen u meer bieden dan alleen transport van A naar B.

Onze diensten

Ons kwaliteitssysteem

Ons kwaliteitssysteem is een essentieel onderdeel van onze activiteiten. Het geeft ons namelijk de …

Ons kwaliteitssysteem

Gecertificeerd

W.G. Salari is gecertificeerd volgens de normen en richtlijnen van ISO 9001:2015, GMP+ FSA, …

Gecertificeerd

Onze missie, visie en kernwaarden

Missie

W.G. Salari is een onderneming die middels gedreven ondernemerschap zijn klanten optimaal wil bedienen. Waarbij degelijkheid, durf en passie ervoor zorgen dat wij een betrouwbare partner in logistiek zijn.

Visie

Binnen W.G. Salari vinden wij het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Wij gaan voor langdurige klantrelaties waarbij we graag bouwen aan een stevig fundament. Onze ambitie is om op deze manier een strategische partner voor onze klanten te zijn. Waarbij we willen groeien door ons aanbod en klantenbestand te verbreden. Belangrijk voor ons is dat we bij de verbreding de kwaliteit van onze diensten niet uit het oog verliezen en deze op het huidige hoogwaardige niveau handhaven.

Kernwaarden

Binnen W.G. Salari kennen we vier kernwaarden die onze missie samenvatten en welke we in onze dagelijkse bedrijfsvoering naleven;

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Servicegerichtheid
  • Betrouwbaarheid

Binnen W.G. Salari leven wij Orde en Netheid na. Dit vertaalt zich in strenge veiligheidseisen, een goede kwaliteit, betrouwbaarheid en een zeer servicegerichte instelling naar onze klanten toe.