Werken bij Salari

Werken binnen Salari staat voor werken in een afwisselende functie met een diversiteit aan collega’s, werkzaamheden en nationaliteiten in een informele werksfeer. Salari is continu bezig met investeren in automatisering, opleidingen en wagenpark.

Salari is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers om onze organisatie te versterken. Mensen die de dynamiek binnen de wereld van Transport en Logistiek begrijpen en hierbij de veiligheid voor zichzelf en anderen niet uit het oog verliezen. Mensen die zichzelf en Salari verder willen ontwikkelen.

Herken jij jezelf hierin dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Open sollicitaties

U kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie laten toekomen. Vul hiervoor ons sollicitatieformulier in of stuur ons een email met uw motivatie en CV naar sollicitatie@salari.nl.

      Sollicitatieformulier       

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar (internationaal) chauffeurs, logistieke medewerkers of medewerkers spoelhal.

1. Bulkverlader bij W.G. Salari
2. Internationaal chauffeur bij W.G. Salari
3. Pendelchauffeur bij W.G. Salari
4. Wasser bij W.G. Salari

Vacatures Stage(s)

Wij jij graag in een dynamische omgeving werken of ervaring opdoen tijdens je stage?

Heb jij een “no nonsense” mentaliteit die zich uit in een flexibel, servicegericht en daadkrachtig optreden zodat gemaakte afspraken worden nagekomen? Wil jij investeren in je toekomst? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

W.G. Salari is een VTL erkend leer- en stagebedrijf, we hebben daarom regelmatig stageplaatsen voor studenten van diverse logistieke en administratieve opleidingen.